Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Trei tinere rănite într-un accident. Două mașini s-au ciocnit

accident suceava masiniTrei tinere au fost rănite, luni seară, într-un accident de circulație care a avut loc pe DN 17, în afara comunei Poiana Stampei.

În timp ce conducea autoturismul pe DN 17, în afara comunei Poiana Stampei, pe fondul vitezei neadaptate la condiţiile de drum, carosabilul fiind umed şi alunecos, un bărbat de 29 de ani, din județul Neamț, a derapat, a pătruns pe contrasens și a lovit frontal autoturismul condus de un bărbat de 30 de ani, din comuna Ilişeşti.
like-facebook
În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a unei tinere de 22 de ani, din județul Neamț, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 29 de ani și a altor două tinere, una de 20 de ani şi cealaltă de 25 de ani, ambele din comuna Udeşti, pasagere în autoturismul condus de bărbatul de 30 de ani.

„Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparat etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*