Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Este oficial! Cel mai mare operator aerian low-cost din Europa Centrală și de Est va opera pe Aeroportul Suceava. Vezi spre ce destinație!

wizz airCel mai mare operator aerian low-cost din Europa Centrală și de Est va opera pe Aeroportul Ștefan cel Mare de la Salcea. Anunțul a fost făcut, miercuri, de directorul de comunicare al companiei Wizz Air, Doug Oliver. Potrivit acestuia, Wizz Air va opera pe Aeroportul de la Suceava din luna august.

like-facebook„La Suceava vom avea, din data de 19 august, de patru ori pe săptămână, curse spre Londra: luni, miercuri, vineri și duminică, cu prețuri plecând de la 129 de lei”, a precizat Doug Oliver.

conferinta wizz airPreședintele Consiliului Județean Suceava, Cătălin Nechifor, a precizat, în cadrul conferinței de presă, că acest lucru reprezintă, printre altele, și o oportunitate de promovare a Bucovinei în Anglia.

Nu ne dorim doar să avem zboruri din Suceava către Londra, ci, în egală măsură, și de acolo către noi. și înseamnă o componentă importantă pentru promovarea turismului în Anglia. Acest anunț de azi înseamnă, de fapt, un vis împlinit”, a spus Nechifor.

Pe lângă noul zbor spre Suceava, din acest an, compania va deschide în iulie baza sa operațională din Iași, fapt care va duce la creșterea opțiunilor pentru cursele cu tarif redus în nordul țării.

În 2015, Wizz Air a transportat peste 4,5 milioane de pasageri în și din România în comparație cu 3,9 milioane în 2014. Wizz Air operează în acest moment 114 rute de la aeroporturile din România spre 16 țări. Până la ora actuală, compania are alocate în România 19 aeronave.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*