Sâmbătă 27 Aprilie 2024, Actualizat acum 117 zile 12:00 am

FOTO Accident grav! Un bărbat a murit, iar două femei au fost rănite

accident suceavaUn grav accident de circulație a avut loc miercuri după-amiază, pe DN 17, în afara localității Molid. Un bărbat de 73 de ani, din municipiul Suceava, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu microbuzul condus de un bărbat de 32 de ani, din județul Iaşi.

În urma coliziunii, autoturismul condus de bărbatul de 73 de ani, Ilie Marcel, a fost proiectat pe banda sa de circulaţie, ocazie cu care, a fost lovit de autoturismul condus în aceiaşi direcţie de mers, de un bărbat de 58 de ani, din municipiul Bucureşti.
like-facebook
accident suceava1Din impactul celor trei autovehicule, a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului auto de 73 de ani, rănirea ușoară a pasagerei din autoturismul acestuia, o femeie de 72 ani, din municipiul Suceava, precum şi a unei femei de 37 de ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, pasageră în microbuz.

Conducătorii auto de 32 şi de 58 de ani, au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Din cauza leziunilor suferite, conducătorul auto de 73 de ani nu a putut fi testat cu aparatul etilotest și nici nu i s-au putut recolta probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Ulterior, în jurul orei 22.05, bărbatul de 73 de ani a decedat în spital.

accident suceava2


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*