Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Un sucevean și-a luat permis de conducere fals cu 1.000 de euro. Polițiștii l-au prins

permis falsUn sucevean de 29 de ani și-a cumpărat un permis de conducere fals, pentru care a plătit 1.000 de euro, și a ieșit cu mașina la plimbare. Ba chiar a încercat să treacă frontiera prin Vama Borș la volanul unui Volkswagen Passat prezentând polițiștilor permisul fals.

like-facebookDuminică, Vasile B., din județul Suceava, s-a prezentat la Punctul de Trecere a Frontierei Borș, pentru a efectua formalitățile de frontieră, pe sensul de intrare în țară, la volanul unui autoturism marca Vokswagen Passat, înmatriculat în Marea Britanie.

Cu ocazia controlului de frontieră, bărbatului i s-a solicitat să prezinte, pe lângă documentele de identitate și permisul de conducere.

Acesta a prezentat un permis de conducere cu însemnele autorităților din Republica Moldova, care nu prezenta condițiile de formă și fond ale unuia autentic, motiv pentru care a fost condus la sediul sectorului pentru verificări.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că cetățeanul român nu deține permis de conducere. La cercetări acesta a declarat că și-a procurat permisul prezentat de la un cetățean din Republica Moldova contra sumei de 1 000 de euro.

Polițiștii de frontieră au întocmit în cauză acte de urmărire penală pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun”, susține purtătorul de cuvânt al ITPF Oradea, comisarul șef de poliție Laura Beatrice Bondar.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*