Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Incendiu și la o casă din Sadova

incendiu (5)Militarii Detaşamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc au intervenit, miercuri, cu două autospeciale pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la gospodăria lui C.C., din comuna Sadova.

La sosirea echipajelor, ardeau parţial acoperişul camerei centralei termice şi astereala acoperişului casei, existând pericolul de propagare la întreaga locuinţă şi la anexele gospodăreşti.
like-facebook
Incendiul a fost lichidat la ora 20:15 şi au ars aproximativ 4 metri pătraţi din acoperişul camerei centralei termice şi un metru pătrat din astereala acoperişului casei, în jurul coşului de fum. S-au degradat 12 metri pătraţi de planşeu din rigips la camera centralei şi 8 metri liniari de învelitoare de tip „onduline”.

De asemenea, coşul de fum s-a fisurat pe aproximativ 3 metri pătraţi. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic generat de coşul de fum amplasat necorespunzător faţă de materialele combustibile. Nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat casa şi anexele gospodăriei.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*