Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

FOTO! Protest cu „Moartea din Carpați” pentru pârtia de schi de la Câmpulung. „Nu vă cerem bogății, vrem doar pârtia de schi”

partie 30Un protest la care au participat aproape 200 de persoane a avut loc, duminică, pe platoul din centrul municipiului Câmpulung Moldovenesc. Oamenii sunt nemulțumiți că lucrările la pârtie au fost sistate deși s-a făcut 80% din ele. La protest au participat tineri, investitori din turism pasionați de schi, care au fost susținuți în demersul lor de Primărie.

Ei au purtat pancarde cu diverse mesaje printre care: „Nu vă cerem bogății, vrem doar pârtia de schi”, „Cine nu sare nu vrea finanțare”, „Vrem să schiem”, și au scandat lozinci.

La protest a fost prezent și primarul municipiului Câmpulung Moldovenesc, Mihăiță Negură, care a vorbit despre stadiul în care se află lucrările și despre demersurile pe care le-a făcut pentru finalizarea investiției.

like-facebookDe asemenea, în rândul protestatarilor s-a aflat și Cătălin Moroșanu ( „Moartea din Carpați”).

„Mergem să schiem în Austria, Ucraina, Maramureș, dar nu la noi. Demersul nostru nu este numai pentru această pârtie, ci și pentru noi ca tineri investitori în turism. Am avea turiști în zonă. De ce alte orașe au și se dezvoltă, iar aici a stagnat. Așteptăm de foarte mult timp deschiderea acestei pârtii. Suntem un oraș de tranzit,  iar zona e frumoasă. Peisajele sunt superbe”, ne-a spus unul dintre agenții economici în turism.

Mitingul s-a încheiat cu o horă pe melodia „Cântă cucu-n Bucovina”.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*