Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Două persoane împușcate de un paznic. Una dintre victime este polițist de frontieră

ranitDouă persoane au ajuns, miercuri, la spital după ce au fost împușcate de un paznic de vânătoare. Ionuț Lavric, de 22 de ani, și Radu Crăciun, de 43 de ani, au mers, miercuri, la braconat pisciol pe râul Suceava, în zona Frătăuți.

La un moment dat, însă, aceștia au fost surprinși de paznicul de vânătoare Vasile Tivadar, din Rădăuți, care le-a cerut să iasă din apă. Cei doi aveau asupra lor plase monofilament, iar când au ieșit din râu au abandonat plasele și peștele și au luat-o la fugă.

Paznicul a tras două focuri de avertisment, dar, spune el, la un moment dat a alunecat și arma s-a descărcat împușcându-i pe cei doi.

Radu Crăciun, care este polițist de frontieră la Rădăuți, a fost împușcat în  partea dorsală, iar Lavric în umăr și în spate. Cei doi au mers la spitalul din Rădăuți, dar de acolo au fost duși la Spitalul Județean Suceava, unde le-au fost scoase alicele și au rămas sub supraveghere medicală.

like-facebookPolițiștii au început verificările în acest caz. Victimele sunt cercetate pentru deținere și utilizare fără drept de echipament piscicol, iar paznicul Vasile Tivadar este cercetat pentru uz de armă fără drept și vătămare corporală din culpă. De asemenea, acestuia i-a fost confiscată arma. El este angajat al Asociației Județene a Vânătorilor și Pescarilor Suceava.

 

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*