Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

FOTO! VW plin cu țigări de contrabandă, confiscat de polițiști. Doi bărbați sunt cercetați

contrabanda 1Un VW în care se aflau țigări de contrabandă a fost confiscat, miercuri, de polițiștii suceveni în cadrul unei acțiuni de prevenire a contrabandei. În total, oamenii legii au confiscat mașina, dar și țigări, în valoare de peste 45.000 lei.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție Suceava, polițiștii din Bălcăuți au descoperit două mașini în care era transportată cantitatea de 26.700 bucăţi ţigarete de contrabandă. Ţigările, dar şi un vehicul în valoare de 6000 Euro au fost confiscate, două persoane fiind cercetate în cadrul unor dosare penale pentru săvârşirea infracţiunilor de contrabandă.like-facebook

contrabanda 2Miercuri, poliţiştii Secției 13 Poliției Rurală Bălcăuți au obținut informații cu privire la faptul că într-un autoturism sunt transportate ţigarete de contrabandă.  Au fost dispuse măsuri specifice pentru interceptarea și oprirea respectivului autovehicul, la ora 12.00 fiind observat deplasându-se pe DN2 din direcția Siret spre Suceava. Un echipaj de poliţie a urmărit mașina, având în funcţiune semnalele acustice şi luminoase, și a reuşit oprirea vehiculului în zona unui drum comunal neclasificat.

La volan era un bărbat de 35 ani, din municipiul Suceava. De asemenea, în portbagaj a fost identificată cantitatea de 1100 pachete cu țigarete de proveniență extracomunitară, conţinând 22.000 bucăţi ţigarete, în valoare totală de 15.400 lei.  Autoturismul, în valoare de 6000 Euro, a fost indisponibilizat la sediul Poliției orașului Siret, față de bărbatul de 35 de ani întocmindu-se dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracțiunii de contrabandă.contrabanda 3

Ulterior, oamenii legii au oprit pentru control pe D.J. 209 D, în localitatea Calafindeşti, un autoturism condus de un bărbat de 33 ani, din comuna Coțușca, judeţul Botoșani.
În urma controlului vehiculului s-a constatat că bărbatul deţinea şi transporta în mai multe sacoșe cantitatea de 235 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană extracomunitară, conţinând 4700 bucăţi ţigarete, în valoare de aproximativ 2.400 lei, cantitate care a fost ridicată în vederea confiscării.

Cei doi bărbați sunt cercetați pentru contrabandă.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*