Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Două femei rănite într-un accident produs de un bărbat băut și fără permis

accidentS-a urcat la volan băut și fără permis de conducere și a băgat două femei în spital. Este osprava unui bărbat de 46 de ani din Poiana Stampei, care, duminică, în timp ce conducea autoturismul, pe DN 17, în interiorul comunei Poiana Stampei, a efectuat un viraj la stânga, moment în care, a fost lovit lateral de autoturismul condus de un bărbat de 65 de ani, din județul Bistriţa Năsăud, angajat în depășire.

După accident, bărbatul de 46 de ani a modificat poziția autoturismului, parcându-l în curtea locuinței proprietate personală, ce se afla în apropiere.

Din accident a rezultat rănirea uşoară a două femei de 69 ani şi de 73 de ani, ambele din județul Bistriţa Năsăud, pasagere în autoturismul condus de bărbatul de 65 de ani.
like-facebook
Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul şoferului de 65 de ani și de 0,23 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul bărbatului de 46 de ani, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Polițiștii au întocmit dosar penal.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*