Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

Avarie la magistrala de termoficare a Sucevei. Sucevenii, lăsați fără apă caldă și căldură

avarie1Sucevenii racordați la sistemul centralizat de termoficare au rămas, marți dimineață, fără apă caldă și căldură după o avarie, produsă în noaptea de luni spre marți, la magistrala de termoficare a Sucevei.

Au fost afectaţi locuitorii din cartierele Obcini, George Enescu, Areni, Zamca şi Centru. Cartierul Burdujeni este alimentat pe o altă magistrală astfel că nu a fost sistată furnizarea căldurii şi apei calde.

Problema a apărut la instalația de încălzire, pe strada Calea Unirii. Magistrala principală s-a fisurat, iar pentru remedierea problemei a fost nevoie de întreruperea apei calde și a căldurii, golirea instalațiilor, iar după ce va fi schimbată conducta fisurată, se vor reumple.

like-facebookLa locul respectiv au ajuns mai multe echipe de termoficare care remediază problema. Deocamdată nu se știe exact cât timp va dura toată intervenția. Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, susține că, cel mai probabil, reluarea apei calde și a căldurii se va face în cel mult 30 de ore.

avarie2Aproximativ 20.000 de apartamente, şcoli, grădiniţe şi instituţii publice sunt racordate, în municipiul Suceava, la sistemul centralizat de termoficare.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*