Miercuri 15 Mai 2024, Actualizat acum 135 zile 12:00 am

Lucrările la centura municipiului Rădăuți ar urma să înceapă anul viitor

aeroport ministruMinistrul Transporturilor, Iulian Matache, a declarat, sâmbătă, la Suceava că șoseaua de centură de la Rădăuți a fost licitată de foarte multă vreme, iar în acest moment se fac actualizări la prețurile cu care se va lucra.

like-facebook„Centura de la Rădăuți e licitată de foarte multă vreme. Suferă în acest moment niște actualizări de expertiză să putem ajunge și cel care a câștigat să aibă siguranța că va putea lucra pe niște prețuri normale. Decât să începem lucrarea efectivă și pe urmă să-și dea seama constructorul că nu poate să termine…Centura este bugetată, închidem cât de curând astfel încât să fie trecute toate procedurile. Să reușim să reactualizăm în CT al CNADR și în CT al Ministerului Transporturilor și apoi să refacem indicatorii tehnico- economici prin hotărâre de guvern”, a spus Iulian Matache.

Șoseaua de centură a municipiului Rădăuți va fi construită în termen de 36 de luni de firma UMB Spedition patronată de omul de afaceri Dorinel Umbrărescu. El a semnat în primăvara lui 2011 cu reprezentantul Direcției Regionale Iași a CNADNR, contractul de execuție a lucrării în valoare de 82 de milioane de lei, la care se adaugă TVA în valoare de 19 milioane de lei. Șoseaua de centură va avea 16 kilometri și va fi prevăzută cu două benzi. Lucrările ar urma să înceapă anul viitor.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*