Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

„Dorel de Botoșani” a distrus cu utilajul o gură de aerisire a unei conducte de gaz. „Poate să fie o explozie oricând”

gura de canal gaz4O familie din cartierul Ițcani din municipiul Suceava stă cu o gură de aerisire a unei conducte subterane de gaz metan descoperită sub gardul locuinței, după ce șoferul unei mașini a firmei botoșănene Victor Construct a efectuat o manevră fără să se sigure și a distrus acoperișul căminului gurii conductei.

like-facebookVasile Năstase susține că, încă de marțea trecută, un șofer al firmei botoșănene a distrus cu utilajul zona unde se afla căminul conductei de gaz metan și i-a cerut acestuia să vină cu muncitorii să refacă acel punct, mai ales că este destul de periculos.

„M-am dus și la un șef de formație care este cu muncitorii pe pod, acolo unde lucrează, dar degeaba am vorbit. Doar a căzut cu utilajul în gura de canal a conductei și nu este exclus să fi atins atunci robinetul conductei, mai ales că s-a simțit un miros de gaz puternic la început. Dar degeaba am vorbit pentru că nu au făcut nimic, de parcă eu aș fi distrus capacul și betonul care o împrejmuia. Am pus o creangă pentru că este un pericol și ziua și noaptea. Capacul cred că l-au furat țiganii pentru că după cele întâmplate a dispărut”, a spus bărbatul nemulțumit.

gura de canal gaz3El susține că a sunat de nenumărate ori la EON Gaz să vină să vadă despre ce este vorba mai ales că mirosul reapare. După aproape o săptămână, o mașină a EON a ajuns la locul cu pricina, dar numai să constate sesizarea.

Cu ce să măsor? Cu nasul? Nu am cu ce..”, ne-a spus angajatul EON, care după ce s-a uitat la gura de aerisire a conductei și la conducta din subteran, precum și la robinetul acesteia, s-a urcat în mașină și a plecat.

Vasile Năstase acuză că este o totală nepăsare a celor care lucrează în orice domeniu.gura de canal gaz2

Cum să distrugă gura de canal a conductei de gaz metan, să pui în pericol atâtea vieți și să nu-i pese nimănui…Poate să fie o explozie oricând, nimeni nu a venit să facă măsurători deși am sunat. Ce țară e asta, doamnă?”, se întreabă suceveanul.

 

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*