Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

Designer sucevean reţinut pentru trafic de droguri

Foto: Monitorul de Suceava

Foto: Monitorul de Suceava

Un tânăr în vârstă de 26 de ani, din oraşul Siret, colaborator al unui designer din Bucureşti, a fost reţinut, joi, pentru 24 de ore de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Suceava, pentru trafic de droguri de risc şi de mare risc şi deţinere de droguri de risc pentru consumul propriu.
like-facebook
Silviu Alexandru Cebuc, absolvent al Colegiului de Artă „Ciprian Porumbescu” din Suceava, era monitorizat de mai mult timp de ofiţerii antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Suceava. Tânărul se deplasa des la Iaşi şi la Bucureşti, de unde îşi lua drogurile.

Potrivit Monitorul de Suceava, Silviu Alexandru Cebuc a fost prins prima oară pe 18 februarie 2015, atunci când la solicitarea anchetatorilor, tânărul a fost luat de poliţişti din gara Burdujeni, după ce a coborât din trenul Bucureşti Nord – Suceava Nord. A fost dus la postul de poliţie din gară, unde i s-a făcut un control corporal, ulterior fiind luate la verificat bagajele acestuia.

Printre hainele tânărului, poliţiştii au găsit un plic autosigilant transparent în care se aflau fragmente vegetale uscate de culoare verzuie ce emanau un miros puternic înțepător și un plic autosigilant transparent în care se aflau fragmente vegetale uscate (ciuperci), de culoare gri cu partea superioară maro. Ulterior, după ce probele au fost trimise la laborator s-a stabilit că asupra tânărului s-au găsit 33,8 de grame de ciuperi halucinogene, precum şi 49,3 grame de canabis.

De altfel, în urmă cu două zile, anchetatorii au făcut şi o percheziţie la domiciliul lui Silviu Alexandru Cebuc din Siret, unde au găsit un recipient din material plastic de culoare albă, închis ermetic cu capac, iar în interior – după analize de laborator – s-a stabilit că erau 0,1 grame de canabis.

Tânărul în vârstă de 26 de ani colaborează cu un designer de la Bucureşti, pictând pe mai multe articole de îmbrăcăminte destinate sexului feminin.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*