Miercuri 01 Mai 2024, Actualizat acum 121 zile 12:00 am

VIDEO! Familie spulberată într-un grav accident. Mama, tatăl şi fiul au intrat cu maşina într-un copac

accident mortalO adevărată tragedie a avut loc, duminică după-amiază, pe drumul ce leagă Păuliş de Sâmbăteni, în judeţul Arad. O familie din Suceava a intrat cu maşina într-un copac, iar mama, tatăl, dar şi fiul au murit.

like-facebookAutoturismul Renault Clio era condus de fiul de 36 de ani, iar pe scaunul din dreapta se afla mama acestuia, de 67 de ani, iar tatăl de 76 de ani se afla pe bancheta din spate.

Maşina a intrat într-un copac de pe marginea drumului, iar impactul a fost atât de puternic încât autoturismul s-a încolăcit pur şi simplu în jurul copacului.

„Din primele cercetări efectuate la faţa locului s-a stabilit că şoferul unui autoturism, în timp ce se deplasa pe DN 7, din direcţia Arad spre Lipova, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare intrând într-un copac de pe marginea drumului”, a declarat, pentru Aradon, inspectorul de poliţie Lorena Pîrvulescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

Cadavrele sucevenilor au fost scoase dintre fiarele contorsionate ale maşinii de un echipaj de la descarcerare după aproximativ o oră. Poliţiştii continuă verificările.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*