Sâmbătă 04 Mai 2024, Actualizat acum 124 zile 12:00 am

VIDEO! A bătut un agent de pază din Kaufland Rădăuţi pentru că l-a prins la furat. Vezi ce pedeapsă a primit!

agresorUn tânăr de etnie romă a fost condamnat la doi ani şi şase luni de închisoare de magistraţii Judecătoriei Rădăuţi după ce a bătut un agent de pază de la Kaufland, care l-a prins la furat.

Pe 3 februarie 2015, agentul de pază care era de serviciu la pupitrul camerelor de supraveghere video a observat pe una dintre camere, la raionul de cosmetice, cum Robert Linu, însoţit de o femeie şi de un copil,  a luat de pe unul din rafturi o cutie de carton cu un parfum, pe care a pus-o în căruciorul copilului.

like-facebookApoi, cei trei şi-au continuat drumul prin magazin iar  la ieşire bărbatul a împins căruciorul cu copilul, în care se afla parfumul, fără să îl plătească.

Individul l-a bătut pe agentul de pază când acesta i-a cerut explicaţii, apoi şi-a văzut de drum. El a plecat la volanul unei maşini, deşi nu are permis de conducere.

Oamenii legii l-au prins, însă, după un timp şi l-au pus sub acuzare pentru tâlhărie calificată, tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe şi conducerea unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.

În acelaşi dosar, iubita ta, Elena Bozu, a fost condamnată la 8 luni de închisoare. Sentinţa nu este definitivă.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*