Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

FOTO! Incident ciudat! Sar dalele de pe un drum judeţean, din senin. Localnicii sunt speriaţi

asfaltUn drum judeţean din Suceava i-a băgat în sperieţi pe localnici după ce bucăţi de beton au început să sară, din senin, câţiva metri. Este vorba despre drumul judeţean DJ 209 K, care leagă localitatea Marginea de Volovăţ.
În urmă cu câteva zile, a crăpat prima dală de beton în faţa unui magazin, iar localnicii povestesc că aceasta a sărit câţiva metri, speriindu-i.

like-facebookMartorii care stăteau la o bere în faţa magazinului Gama au văzut cum a zburat acea bucată de beton câțiva metri…o dată cu o bubuială puternică care s-a auzit tot havrisul. Cel mai probabil din cauza temperaturilor ridicate din ultima vreme s-au întâmplat şi aceste lucruri neobișnuite”, ne-a declarat  unul dintre localnici.

asfalt2Şi asta nu e tot. Pe acelaşi drum s-a ridicat o altă dală de beton aproximativ 50 cm. Nimeni nu înţelege ce se întâmplă, iar autorităţile locale au semnalat incidentele către autorităţile care se ocupă de acest drum.

E drum judeţean şi am făcut informare către oficialităţile judeţului. S-a umflat acolo drumul, nu-mi explic de ce. Lucrările sunt făcute din 2002- 2003- 2004. Sper să se găsească la urechile judeţului, la drumuri judeţene de fapt, că aşa e norma. Poate vom face şi la Consiliul Judeţean şi la Prefectură, deocamdată am făcut la Drumuri judeţene”, ne-a declarat primarul comunei Marginea, Ioan Onufrei.

Se pare că astfel de incidente au apărut o dată cu temperaturile extrem de ridicate care au fost în ultima perioadă.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*