Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

Preşedintele Camerei Deputaţilor va fi cununat de un sucevean

zgoneaPreşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, va fi cununat de un sucevean. Zgonea se însoară pe 4 iulie, iar nunta va avea loc la Palatul Snagov. Mireasa se numeşte Laura Bumbu, aceasta fiind angajată consilier chiar la cabinetul lui Zgonea.
Suceveanul Stelian Nistor, fost proprietar al Iulius Mall Suceava, va fi naşul de cununie.

like-facebookPotrivit România Liberă, Stelian Nistor este asociat într-o firmă de transporturi cu Boris Golovin, fost ofițer GRU, reprezentant în România al oligarhilor ruși Oleg Deripaska și Igor Ziuzin. Ziuzin controlează grupul OAO Mechel din care fac parte COS Târgoviște și Industria Sârmei Câmpia Turzii, iar al doilea este un prieten al lui Vladimir Putin, interesat la un moment dat să preia Daewoo Craiova.

 


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. Ivan_cel_Praznic says:

    Ehe,dar domnul Stelian Nistor mai este si frate cu numita Lidia Ungureanu,cunoscuta si ca Suskratchinskaya,fost ofiter SRI.. Si mai este dumnealui director(sau fost director,ca l-au scos,din pudoare,din caseta redactionala…) la JUPÂNU’,o cloaca care face parada de subtilitati ruso-ukrainene si care promoveaza,prin interpusi imbecili sau vanduti,categoria de “homo bucovinensis” precum si alti homo.
    Se sparie gândul….

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*