Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

Un sucevean ar putea juca într-un film cu vampiri, la Hollywood. Vezi ce ofertă a primit!

Suceveanul este cel cu casca din fundal

Suceveanul este cel cu casca din fundal

Un sucevean ar putea juca într-un film despre vampiri la Hollywood. Ionuț Cioban, în vârstă de 27 de ani, din Suceava este cunoscut sub numele de Lorenzzo. El a primit o ofertă din partea unei case de producții din Portland Maine pentru a interpreta un rol într-un viitor film alături de alte nume celebre ale peliculei americane. Respectiva casă de producție a realizat deja un poster cu titlul viitoarei pelicule și cu protagoniștii. Pe poster se poate vedea că unul din personaje este suceveanul Ionuț Cioban.

like-facebookCei care conduc casa de producție au aflat că sunt din România și știu istoria cu Dracula care provine din Transilvania. Casa de producție care mi-a propus să accept rolul în filmul „Vampire”,  iar demersul lor a fost trimis către Hollywood pentru a primi acceptul. Este un proiect ambițios al unei echipe de profesioniști. Americanii care vor să facă filmul știu istoria lui Dracula, știu de existența castelului, iar  ideea lor de a  fi inclus în proiectul lor a fost binevenită”, a spus suceveanul.
lorenzzoSuceveanul s-a stabilit de ceva vreme în SUA unde și-a deschis un studio propriu. El a fost și este unul dintre cei mai  din cunoscuţi şi apreciaţi manelişti din Suceava.
Cunoscut în zonă pentru talentul său deosebit pe plan muzical, dar şi datorită melodiilor lăutăreşti care l-au consacrat, suceveanul  s-a făcut remarcat datorită  melodiilor precum:  „Cerşesc iubirea ta”, „Nu pot atinge stelele”, „Aseară am avut un vis” sau “Iubesc, iubesc”. El  stă la loc de cinste alături de  Florin Salam, Nicolae Guţă sau  Liviu Guţă . Suceveanul susţine că nu a încercat să copieze pe nimeni şi că a muncit din greu să îşi creeze propriul stil, pe care l-a dobândit în cei mai bine de zece ani de cântat.
 „Visul meu este de a mă face cât mai cunoscut deşi  am reuşit oarecum  aici să am cât mai mulţi fani şi sa  îmi ajut prietenii.Dar am primit ofertă de a pleca pe continentul american și este destul de bine pentru moment. Am o vârstă când pot să fac mult mai multe”, susţine  suceveanul .
Manelistul ne-a destănuit că a moştenit calităţile vocale de la mama şi mătuşa lui care obişnuiau să cânte muzică populară, însă din cauza lipei banilor nu s-au putut face cunoscute.lorenzzo2
„Cânt de la vârsta de 4 ani, când mama obişnuia să mă înregistreze pe casetă fredonând muzică populară”, susţine Lorenzzo.
Deşi nu are studii deosebite în ceea ce priveşte muzica, făcând doar un singur an de canto pentru a-şi perfecţiona vocea, dar şi pentru a-şi îmbogăţi repertoriul, Ionuţ Cioban este de părere că există oameni foarte talentaţi care au arătat că merită ascultaţi chiar dacă nu deţin studii muzicale în domeniu, un exemplu concret fiind Ionică Minune, românul despre care se spune că dă clasă multor profesionişti.
Lorenzzo a învăţat să cânte la chitară, iar mai nou intenţionează să se iniţieze în tainele pianului, pasiune pe care o va ţine, însă, doar pentru sufletul său. Este mândru că deşi a provenit dintr-o familie cu o situaţie materială modestă, aceasta nu l-a deranjat, ci a prins curaj să meargă mai departe.
lorenzzo3Am colaborat cu Edi Talent, cu suceveanca Gina, cu Nek, cu Neluţu de la Braşov cu care am lucrat la două piese şi alături de care în perioada imediat următoare mă voi deplasa la Bucureşti, acolo unde vom lucra la două videoclipuri”, a spus suceveanul.
De asemenea, Lorenzzo a realizat deja patru videoclipuri. Suceveanul ştie că banii sunt importanţi mai ales că aceştia sunt un strict necesar.
Faptul că îmi place să compun şi să interpretez melodii de suflet nu are nicio legătură cu faptul că aş suferi din dragoste. Este pur şi simplu stilul meu, stilul în care mă regăsesc, susţine  Lorenzzo. Sumele  încasate diferă de la un recital la o discotecă şi o nuntă sau botez. Suceveanul susţine că cel mai bine se câştigă în străinătate pentru că pe lângă suma pentru care o încasezi mai apar bacşişuri în euro şi românii sunt cu mai dare de mână. lorenzzo4

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Un sucevean ar putea juca într-un film cu vampiri, la Hollywood. Vezi ce ofertă a primit! | MoldovaNews.ro

Lăsați un comentariu

*