Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Update! Fost viceprimar jefuit în plină stradă de banii de nuntă

politieUn fost viceprimar din judeţul Suceava a trăit clipe cumplite după ce a fost jefuit în plină stradă, de nişte indivizi, care au acţionat prin metoda cauciucului înţepat. Fostul viceprimar al oraşului Broşteni, Vasile Rusu, se afla, zilele trecute,  cu maşina pe Şoseaua de Centură a Bucureştiului, chiar lângă oraşul Pantelimon, iar hoţii i-au tăiat anvelopa. El se afla maşină cu soţia sa. Când Vasile Rusu a coborât din autoturism ca să verifice, hoţii au furat geanta soţiei sale.

Viceprimarul din Broşteni se însoară. Vezi cine îl cunună şi ce invitaţi are la nuntă!

like-facebookLa scurt timp, au sosit şi două maşini lângă ei din care au coborât câţiva bărbaţi care l-au întrebat cum ajung în Voluntari, iar la câteva secunde, alţi bărbaţi au intrat în maşina celor doi şi au furat geanta femeii care se afla pe scaunul din faţă, în care se aflau 2.000 de euro şi 16.000 de lei, actele celor doi şi ale maşinii, cheile de la casă şi două telefoane.
viceprimarBanii erau obţinuţi de la nunta pe care au avut de curând.

Mai aveam doar 100 de metri până la primul peco. Nu ne-am gândit că ni se poate întâmpla aşa ceva. Ne-am speriat. Nici nu am văzut când au luat poşeta din maşină. Parcă suntem urmăriţi de ghinion”, a spus fostul viceprimar.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Fost viceprimar jefuit în plină stradă de banii de nuntă | MoldovaNews.ro

Lăsați un comentariu

*