Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

FOTO & VIDEO! A ameninţat că se sinucide şi i-a lovit cu picioarele şi cărămizi pe salvatori

SAMSUNGUn bărbat din comuna Slatina,venit la rude, în vizită, la Suceava, a făcut, sâmbătă, circ pe acoperișul blocului. După ce a băut bine împreună cu rudele, Ștefănel  I., de 42 de ani, a urcat pe acoperișul blocului  de pe strada Gheorghe Doja din cartierul sucevean Burdujeni de unde arunca cu cărămizi în fața imobilului. Locatarii spun că de fiecare dată când vine la rude, bărbatul  de 50 de ani devine agresiv și face scandaluri în bloc. El a fost prins de către șeful Poliției Secției Burdujeni, Ovidiu Slușariuc, și tras de pe acoperiș în podul imobilului, iar apoi a fost dus la poliție pentru a da socoteală pentru isprava sa.
like-facebookIncidentul s-a petrecut în jurul orei 14.30 , când persoane din imobilul cu pricina au anunțat la 112 că un bărbat s-a urcat pe acoperișului blocului și aruncă cu cărămizi fără a ține cont dacă pe stradă trece cineva.
Imediat la fața locului a ajuns un echioaj SMURD și o autospecială de intervenție cu ajutorul căreia se intenționa ridicarea unei scări pentru a-l coborâ pe individ. Numai că acesta în momentul în care  a văzut că pompierii urcă pe scară,  a început să arunce cu cărămizi, aceștia fiind nevoiți să se retragă.
În acel moment, polițiștii de la Secția de Poliție Burdujeni au decis să pătrundă în podul blocului, prin locul pe unde bărbatul urcase pe acoperiș. Individul avea însă un comportament agresiv și adresa înjurii la adresa tuturor. În momentul în care a fost prins de către Ovidiu Slușariuc, bărbatul a început să-l lovească cu picioarele, în cele din urmă după ce s-au chinuit să-l prindă bine pentru a nu cădea de pe acoperiș. Ștefănel a fost tras prin oblonul acoperișului și dus la Secția de Poliție pentru audieri.
Vecinii spun că de fiecare dată când vine la rude, acesta face scandal și „se ia de copii”.   Locatarii blocului unde venise în vizită individul susțin că nu puteau să intervină pentru că era agresiv și era în stare să bată pe oricine încerca să-l calmeze.

 

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. FOTO & VIDEO! A ameninţat că se sinucide şi i-a lovit cu picioarele şi cărămizi pe salvatori | MoldovaNews.ro

Lăsați un comentariu

*