Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Tragedie! Mama unui primar s-a sinucis de supărare că nu a ieşit Ponta preşedinte

lumanare-mort-300x187Caz dramatic într-o localitate din judeţ. Mama unui primar PSD s-a sinucis  de supărare că nu a ieșit Victor Ponta preşedintele României. Femeia şi-a pus capăt zilelor, de necaz, luni seară, într-o anexă a gospodăriei. Sabina Mezdrea, de 54 de ani, din comuna suceveană Poiana Stampei s-a spânzurat cu ajutorul unei frânghii  de o grindă,  în grajdul de animale.
like-facebookApropiații familiei susțin că  femeia era foarte supărată că  premierul  Victor Ponta nu a ieșit președinte. Ea  era mama edilului localităţii, Viluț Mezdrea.
Preotul Domițian Tătaru a  spus că slujba de înmormântare se va oficia  potrivit sinucigașilor, așa cum spune  biserica ortodoxă.   Femeia  era renumită  ca  meșter popular  și păstrător al tradițiilor, fiind apreciată pentru măiestria încondeierii ouălor. Ea a participat la numeroase festivaluri de turism din țară de unde se întorcea cu premii.

 


Loading...

loading...

2 Comentarii

  1. Dani says:

    Cum puteti spune asemenea cuvinte legate de cauza decesului? Numai Dumnezeu stie ce sa intamplat, nu suntem noi in masura sa judecam! Spunand asemenea cuvinte nu incurajati pe nimeni! Va folositi de cat mai multe minciuni numai sa va fie articolul cel mai citit!

    Răspunde

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Tragedie! Mama unui primar s-a sinucis de supărare că nu a ieşit Ponta preşedinte | MoldovaNews.ro

Lăsați un comentariu

*