Marti 30 Aprilie 2024, Actualizat acum 120 zile 12:00 am

Poliţist lovit în cap cu o bucată de fier de un individ

politistUn poliţist din cadrul Poliţiei oraşului Broşteni a fost dus la spital, luni seară, după ce a fost lovit în cap cu o bucată de fier masiv de un individ.
Poliția orașului Broșteni a fost sesizată de un pădurar din cadrul Ocolului Silvic Broşteni, despre faptul că, un bărbat de 31 ani, din localitate, provoacă scandal pe raza satului Cotârgaşi, ca urmare a unor delicte silvice mai vechi pe care le-a comis.

like-facebookLa fața locului s-a deplasat un agent de poliție cu autospecială din dotare, care pe traseu, l-a identificat pe  fratele scandalagiului, un bărbat de 35 ani localnic,  motiv pentru care a oprit mașina de serviciu, pentru a discuta cu el.

În momentul în care polițistul se afla lângă autospecială, agresorul a venit din spate și l-a lovit prin surprindere în zona capului cu o bucată de fier masiv, după care cei doi fraţi au părăsit locul faptei.

În cauză, a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei, care a dispus continuarea cercetărilor conform competenţei, pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj”, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuţ Epureanu.


Loading...

loading...

2 Comentarii

  1. Anonim Tipatescu says:

    Aceste grave intamplari ce au loc in comuna noastra sunt din cauza incompetentei organelor de politie care nu au nici un fel de autoritate in zona. In repetate cazuri individul in cauza a cauzat scandal dar politia nu a luat masuri din cauza ca, dupa cu zic oamenii ”sunt unsi cu toate alifiile” iar scandalagii sunt ”buni de muls” iar rezultatul se vede: ranga in cap in plina zi unei persoane care reprezinta ”Siguranta si Incredere”.

    Răspunde

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Poliţist lovit în cap cu o bucată de fier de un individ | MoldovaNews.ro

Lăsați un comentariu

*