Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

Proxenetă de 26 de ani condamnată la 10 de ani închisoare. O tânără a fost obligată să facă sex cu 176 de indivizi

prostitutie sexO tânără de 26 de ani din comuna suceveană Siminicea a fost condamnată definitiv de magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie la zece ani de închisoare pentru trafic de minori şi trafic de persoane. Ionela Iriciuc, zis „Cristina”, a fost condamnată după ce, în perioada iunie 2009 – februarie 2011, a racolat şase tinere din localităţile Liteni şi Vereşti, pe care le-a luat cu ea în Herakion- Grecia şi le-a obligat să se prostitueze.

Prima dintre victimele sucevencei de 26 de ani a fost Mihaela Florentina V., care a fost ademenită cu un loc de muncă bine plătit în străinătate. Ionela Iriciuc i-a asigurat transportul în Grecia, iar acolo a cazat-o, împreună cu Hasall Edmond, un albanez, şi au obligat-o să se prostitueze. Mihaela Florentina V. avea cel puţin şapte clienţi pe zi, dar ajungea şi la 62.

like-facebookPotrivit rechizitoriului procurorilor, la un moment dat, unul dintre clienţi, un român, i-a adus acesteia cartele telefonice, pe care albanezul Hasalla Edmond le-a găsit şi a  bătut-o pe victimă, a ameninţat-o cu moartea şi a pedepsit-o ca în prima zi de Crăciun din 2009 să întreţină relaţii sexuale cu 176 de indivizi.

Cea de-a doua victimă a fost Ana Maria I., care, fiind minoră, a avut nevoie de o procură din partea părinţilor pentru a putea ieşi din ţară. Ea a fost dusă în Grecia într-un bordel unde a fost obligată să se prostitueze. Disperată pentru a scăpa de acolo, minora a înghiţit un pumn de pastile pentru a fi dusă la spital, dar Ionel Iriciuc a obligat-o să bea cantităţi mari de lapte, fata a vomat şi a eliminat medicamentele.

Următoarea victimă a sucevencei a fost tot o minoră, Alina P., pe care a păcălit-o că o duce drept bonă în Grecia, a mituit poliţiştii pentru a o trece graniţa şi a obligat-o să se prostitueze. Fata a fost dată, însă, dispărută în România, iar proxeneta a lăsat-o să plece.

La fel a păţit şi Nicoleta D., în 2011, racolată tot de aşa zisa „Cristina”, dar şi Vasilica Elena T. Potrivit procurorilor, fetele  primeau hrană cât să nu moară şi nu primeau nici măcar produse de protecţie intimă.

Joi, Poliția orașului Salcea, a primit mandatul de executare a pedepsei închisorii emis de Tribunalul Suceava, pe numele Ionelei Iriciuc.

„În baza mandatului, poliţiştii, s-au deplasat la domiciliul celei în cauză, ocazie cu care au identificat-o şi reţinut-o, apoi au introdus-o în  arestul I.P.J Suceava”, se arată într-un  comunicat al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Suceava.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Proxenetă de 26 de ani condamnată la 10 de ani închisoare. O tânără a fost obligată să facă sex cu 176 de indivizi | MoldovaNews.ro

Lăsați un comentariu

*