Duminică 12 Mai 2024, Actualizat acum 132 zile 12:00 am

Urşii bântuie prin Moldoviţa. Au făcut deja şapte victime! „Se plimbă prin grădini ca oamenii”

ursSituaţie îngrijorătoare în comuna suceveană Moldoviţa, unde urşii bântuie prin localitate şi au făcut deja victime. Aceştia au ucis şapte vaci şi au băgat spaima în locuitorii din zonă. Autorităţile locale au făcut nenumărate sesizări la Instituţia Prefectului, dar până acum nu s-a luat nicio măsură. Potrivit primarului comunei Moldoviţa, Traian Ilieşi, animalele îşi fac de cap în comună încă din perioada verii.

like-facebookAu omorât vreo şapte capete, au intrat la oameni în grădini. Au venit de la Suceava de la Inspectoratul Teritorial, dar nu s-a rezolvat nimic. Urşii umblă prin grădini pe la oameni ca oamenii. Normal că oamenii sunt speriaţi. Dacă coboară ursul o dată poate să omoare un om, poate să omoare un copil. Noi nu avem nicio soluţie. Aşteptăm organele abilitate să ia măsuri. La fiecare caz am făcut adrese la Prefectură, la organele astea abilitate, dar nimeni nu a luat nicio măsură, nimic”, a declarat, pentru SuceavaNews, primarul comunei Moldoviţa, Traian Ilieşi.

 


Loading...

loading...

3 Comentarii

  1. Alex says:

    Daca padurile dispar vazand cu ochii si autoritatile nu fac decat sa faciliteze taierea lor e si normal ca animalele vor cauta hrana oriunde o gasesc. Ursii nu vor sa atace oamenii, vor sa supravietuiasca distrugerii padurilor.

    Răspunde
  2. ion says:

    Ocupatia Ocolurilor Silvice este sa distruga padurile adica casa animalelor salbatice, Acum a fost sezonul de vanatoare la cerbi si toata echipa de la ocol era la vanatoare de parca ar fi plina padurea de cerbi, Oameni buni nu mai avem cerbi in paduri!!!

    Răspunde

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Suceava: Urşii au făcut deja şapte victime! „Se plimbă prin grădini ca oamenii” | MoldovaNews.ro

Lăsați un comentariu

*