Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Un primar de la PNL şi trei de la PDL au trecut de partea PSD. Vezi cine sunt!

alegeri psd svPatru primari din judeţul Suceava, unul de la PNL şi trei de la PDL, au trecut la PSD profitând de Ordonanţa de Urgenţă pentru reglementarea unor măsuri privind administraţia publică locală.

like-facebookEste vorba despre  primarul oraşului Dolhasca, Maria Cojocariu (PDL), primarul comunei Berchişeşti, Violeta Zenovia Ţăran (PDL), primarul comunei Cornu Luncii, Gheorghe Fron (PNL) şi primarul comunei Mălini, Petru Nistor (PDL), care au semnat adeziuni la Partidul Social Democrat.

Asta şi-au dorit cetăţenii ca eu să fac parte din această formaţiune politică. Noi aşa am discutat în adunări cetăţeneşti cu un an anterior şi eu trebuie să îmi ţin cuvântul faţă de dânşii. Nu are de ce să îmi pară mie rău sau bine. Odată ce cetăţenii mi-au dat încredere la respectivă, eu trebuie să-mi urmez condiţia pusă, să-mi ţin cuvântul faţă de dânşii. Eu nu am dreptul nici să regret, nici să mă bucur”, a declarat, pentru SuceavaNews, primarul oraşului Dolhasca, Maria Cojocaru.

Primarul comunei Berchișești, Violeta Zenovia Țăranu, ne-a declarat că nu a trecut singură la PSD, ci alături de alți șapte consilieri PDL.

„Am stat de vorbă cu consilierii locali,șapte la număr și am decis să trecem la PSD. Sigur că eram membri PDL dar nu ni s-a promis nimic din partea conducerii PSD și nici nu am cerut.Am intrat în PSD în 2001 și am fost în acest partid până în 2012 când am trecut la PDL.Am revenit la matcă cum s-ar spune”, ne-a spus Violeta Zenovia Țăranu.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*