Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Stareţul unei mănăstiri din Suceava ştie cine va fi noul preşedinte al României. I s-a arătat într-o carte!

staret ioil
Starețul Mănăstirii Sfântul Vasile din Leucușești, județul Suceava, părintele Ioil, în vârstă de 85 de ani,  spune că viitorul președinte al țării va fi o femeie. Fața monahală a ținut să precizeze că Elena Udrea va fi cea care va ocupa fotoliul de la Cotroceni și nu candidatul independent, Monica Macovei.
„Viitorul președinte al țării va fi o femeie și va fi Elena Udrea. Am deschis o carte, nu vă pot spune care, dar așa mi-a arătat. Așa apare scris și va fi sprijinită, așa cum se știe, de Traian Băsescu. Este posibil însă ca lui Băsescu să îi fie prelungit mandatul datorită situației dintre Rusia și Ucraina. Nu va fi ușor pentru noi. Nu va fi bine”, ne-a spus starețul Mănăstirii.
Monahul a fost cel care l-a întâlnit pe fostul președinte Ion Iliescu într-o companie electorală la Fălticeni și i-a spus politicianului să se ducă acasă, să nu mai  umble prin  țară că va fi șeful statului. Și așa s-a întâmplat. Iliescu a ocupat fotoliul de la Cotroceni în perioada  1992-1996 si 2000-2004.
Părintele Ioil este căutat de credincioși pentru puterile sale duhovnicești, fiind cunoscut  nu  numai în județ, dar și în țară.
Părintele Ioil este un exemplu de smerenie pentru noi. A ridicat trei biserici cu rang de mănăstire și duce o viață mai mult simplă. Stă într-o colibă.
Confortul şi bunăstarea proprie nu au fost niciodată o preocupare a părintelui Ioil. El nu vrea să renunţe cu nici un chip la coliba de sub pământ, pe care şi-a făcut- o singur. Numai câţiva metri pătraţi îi sunt de-ajuns bătrânului călugăr să-şi ducă existenţa în rugăciune.
staret ioil2
Am săpat coliba şi timp de doi ani m-am rugat la Maica Domnului să mă ajute să fac o biserică. Şi mi-a ajutat. Am ridicat nu una, ci trei. Nici nu mai ştiu cum să îi mulţumesc lui Dumnezeu că m-a ajutat să fac atâtea“, a declarat părintele.

Loading...

loading...

11 Comentarii

  1. Aurel Stefanescu says:

    Sa ma ierte Bunul Dumnezeu (nu am dreptul sa judec sau sa analizez cuvantul unui prelat) dar sper ca inaltul preacuvios sa fi gresit si Bunul Dumnezeu se ne fereasca(de o asemenea fusta plina de pacate) sa ne patroneze asa cum fraudulos si penal a guvernat pe multi bani ai romanailor plasati clientilor ei…

    Răspunde
  2. elena says:

    preafericite steret,cred ca esti senil!

    Răspunde
  3. Adi says:

    Fac și eu o profetie, Udrea nu va fi președinta.

    Răspunde
  4. cristinel maximel says:

    E reptilian, ca si udrea.

    Răspunde
  5. Cornel Tudorache says:

    Este interesant sa vedem ca “parintii” se ocupa mai noi de “datul in carti” ( a citit intr-o carte).
    Prea sfintia sa ar trebuii sa se ocupe in mod special de o Carte, Scriptura si nu de alte carti. Ori aceasta i-ar fii spus altfel.
    Oricum ,astazi stim cam cum stau lucrurile si pe unde este distinsa doamna pe care dumnealui o vedea pe “tron”.
    Asta belea ne mai trebuia la Cotroceni.
    Si mai este ceva,are noroc acest staret ca nu a trait pe vremea patriarhilor bibliei ca ar fi fost ucis cu pietre fiindca a facut o profetie mincinoasa.
    Sa Se indure bunul Dumnezeu de sufletul dumnealui si sa nu uite nici pe “favorita” dumnealui candidata,Elena Udrea,caci si ea are nevoie de indurarea lui Dumnezeu ,cum de altfel avem nevoie cu totii.

    Răspunde
  6. Marian, says:

    Eu sunt convins ca Elena Udrea va fi presedinte.
    Este o femeie capabila,corecta si mult mai desteapta decit semianalfabetul ponta.
    iar tu cornel tudorache,… nu iti mai da cu parerea faci parte din coruptii care il vor presedinte pe primul boschetar…,derbedeu al tarii,.. plagiatorul ponta.

    Golanii guverneaza Romania !!

    Răspunde

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Stareţul unei mănăstiri din Suceava ştie cine va fi noul preşedinte al României. I s-a arătat într-o carte! | MoldovaNews.ro
  2. Arhi - S-a decis câștigătorul prezidențialelor
  3. Stareţul unei mănăstiri din Suceava ştie cine va fi noul preşedinte al României. I s-a arătat într-o carte! | MoldovaNews.ro
  4. Stareţul unei mănăstiri din Suceava se roagă pentru Elena Udrea. Vezi ce spune despre ea! | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*