Joi 18 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Stareţul unei mănăstiri din Suceava se roagă pentru Elena Udrea. Vezi ce spune despre ea!

elena udrea si staretulStarețul  Mănăstirii din Leucușeti, județul Suceava, părintele Ioil, s-a rugat, duminică, în cadrul slujbei religioase, nu numai pentru cei pe care obișnuia să îi pomenească în altar și cei prezenți  în  biserică, ci și pentru Elena Udrea. Fața monahală a spus că a rămas impresionat de situația în care a ajuns cea care a dorit să fie președintele României și mai ales că mulți se dezic de ea acum deși atunci când a fost ministru al Turismului  o înconjurau din toate părțile.
like-facebook„A fost la mănăstire când era în campanie electorală. Este o femeie credincioasă, s-a rugat în biserică, a făcut metenii. Era profund tulburată, dar a plecat mai liniștită după ce i-am spus că funcția pentru care râvnește este destul de grea mai ales că țara e sărăcită. România a fost jefuită de cei care au condus de-a lungul anilor cu bună știință. I-am spus atunci că nu are o echipă puternică și nu are pe cine se baza. O femeie care a rămas singură  și care va ajunge din nou pe funcție chiar dacă acum a căzut”, ne-a spus, în exclusivitate, părintele Ioil.
elena udrea si staretul 2Părintele spune că de 8 Martie a pomenit-o pe Elena Udrea pentru că i-a făcut o impresie bună  vrea să o viziteze în arest.
Chiar dacă a spus că nu se dă cu mir și nu citește acatise, sunt sigur că este exact invers. Este o femeie credincioasă. I-am spus atunci să își refacă viață să aibă pe cineva alături. Chiar dacă mama ei o sprijină nu e suficient. E dat de la Dumnezeu ca femeia să aibă alături un bărbat. Are un suflet bun, dar au fost mulți care au profitat de ea”, a spus, pentru SuceavaNews, părintele Ioil.
Sarețul Mănăstirii Sfântul Vasile din Leucușești, județul Suceava, părintele Ioil, în vârstă de 85 de ani,  spunea, înainte de alegerile prezidenţiale, că viitorul președinte al țării va fi o femeie. Fața monahală a spus atunci că Elena Udrea va fi cea care va ocupa fotoliul de la Cotroceni și nu candidatul independent, Monica Macovei. Elena Udrea, care candida din partea PMP la cea mai înaltă funcție în stat, l-a vizitat apoi pe stareț la Mănăstirea Leucușești unde a purtat o discuție cu fața monahală.

Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Stareţul unei mănăstiri din Suceava se roagă pentru Elena Udrea. Vezi ce spune despre ea! | MoldovaNews.ro

Lăsați un comentariu

*