Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Botoşănean cercetat pentru că a tâlhărit o femeie din Suceava în timp ce ducea gunoiul

Un bărbat de 29 de ani din judeţul Botoşani este cercetat pentru loviri şi alte violenţe după ce a tâlhărit o suceveancă, săptămâna trecută. Totul s-a petrecut pe raza comunei Drăgoieşti, când femeia de 55 de ani a fost deposedată de poșeta pe care o avea asupra sa, de o persoană necunoscută.

La fața locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul Secției 10 Poliție Rurală Păltinoasa, iar din primele verificări a constatat că în timp ce victima se deplasa pe drumul comunal din satul Drăgoiești, în apropierea a două tomberoane, în momentul în care a aruncat gunoiul menajer, a fost acostată de un tânăr care i-a smuls poşeta şi a fugit.

În urma măsurilor întreprinse de polițiști, a fost  identificat persoana bănuită de comiterea faptei ca fiind un bărbat de 29 ani din judeţul Botoşani.

Partea vătămată  a declarat că a recuperat poşeta sustrasă, găsită în curtea unei locuinţe din apropierea locului faptei, aceasta conţinând telefonul mobil şi celelalte bunuri, lipsind doar suma de 7 lei. Cercetările continuă sub aspectul comiterii a infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi furt”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Botoşănean cercetat pentru că a tâlhărit o femeie din Suceava în timp ce ducea gunoiul | BotosaniNews.ro

Lăsați un comentariu

*