Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

FOTO Sexi-senatoarea PNL Steliana Miron a făcut furori la lansarea candidaților la alegerile pentru Parlamentul European

Sexi-senatoarea  PNL,  Steliana Miron, a făcut furori la lansarea candidaților la alegerile pentru Parlamentul European. Ea a venit îmbrăcată într-o rochie de culoarea galbenă și suficient de scurtă încât cei aproape 800 de liberali prezenți, duminică, la Sala Mare a Casei Culturii din Suceava să-i poată admira picioarele.

Așezată pe primul scaun din partea stângă a scenei unde a stat staff-ul liberal in frunte cu președintele acestui partid, Crin Antonescu, senatoarea a putut fi remarcată foarte ușor mai ales că era singura  care atrăgea privirile prin ținuta vestimentară chiar dacă a avut alături tot o reprezentantă a sexului frumos,  din același partid, dar cu state vechi în PNL.

Înainte de  a urca pe scenă, parlamentarul  PNL a stat la o cafea și o țigară la cafeneaua din holul Casei de Cultură alături de liderul Crin Antonescu,  președintele PNL Suceava, deputatul Alexandru Băișanu, candidatul PNL la PE, botoșăneanul Mihai Țurcanu,șeful de campanie al PNL, Marian  Petrache și deputatul PNL, Radu Surugiu.

Steliana Miron a criticat PSD prin sloganul care îl folosește în campania electorală. Ea a spus că social democrații când spun o Românie puternică de fapt nu își doresc cetățeni puternici, ci săraci care  ar putea fi manevrați mai ușor.

PSD dacă își dorește o Românie puternică nu-și dorește un cetățen puternic, un cetățean care să-și poată asigura cele necesare familiei singur, un cetățean care să nu aibă nevoie de ajutoarele de la stat. Niciodată, în existența sa PSD nu a folosit sloganul electoral -Un cetățean puternic-.Cetățeanul sărac, cetățeanul slab este cătețeanul care este prieten PSD-ul. De asta președintele Crin Antonescu consideră oportună înființarea unei alianțe anti-PSD, o  alianță  care este de fapt o alianță anti-sărăcie.PNL a făcut performanță și astăzi eu vreau să facă performanță”, a spus parlamentara PNL.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*