Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Liberalii suceveni încântați de sexi-senatoarea Steliana Miron : “Nu e problemă cu traseismul politic, înseamnă că suntem o forţă !”

Liberalii suceveni au salutat înscrierea fostei senatoare PP-DD în Colegiul Vatra Dornei, Vasilica Steliana Miron, în Organizaţia Judeţeană a partidului.  Vicepreşedintele PNL Suceava, Vasile Mocanu a declarat, joi, că  la nivelul organizației sunt nouă vicepreşedinţi, iar pentru ca senatoarea Miron să ocupe una din aceste funcţii, „un gentleman va demisiona”.

Mocanu a precizat că un lucru similar s-a întîmplat şi-n mandatul anterior, atunci cînd el a renunţat la funcţie în favoarea lui Cezar Ioja, care reprezenta Bazinul Dornelor.

“Este evident că suntem într-o situaţie statutară ! Eu sunt încântat că Biroul îşi lărgeşte componenţa, această venire s-a negociat la Bucureşti, vorbim de un senator al României. PNL Suceava are 9 vicepreşedinţi, numărul maxim este 9, mi se pare firesc ca doamna MIRON să intre în Birou, iar un domn vicepreşedinte, cu o argumentaţie de gentleman, va ceda locul, nu e nicio problemă… Personal, am învăţat de la colegii din presă că nu există notorietate pozitivă şi negativă, unde apare doamna senator nu pot eu să comentez. Nu înţeleg care e problema cu traseismul politic… Evident că e un plus, atâta timp cât un sfert din judeţul Suceava este reprezentat de un senator care acum este al PNL, nu văd care este problema ! Înseamnă că suntem o forţă ! Credeţi că suntem singurul partid cu care a negociat ?”, a spus Mocanu.

Senatorul Steliana Miron s-a înscris, marţi, în PNL Suceava şi va fi vicepreşedinte al Organizaţiei Judeţene, la o săptămână după ce declarase că nu va părăsi PPDD şi că va rămâne ultima din organizaţie c


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*