Marti 30 Aprilie 2024, Actualizat acum 120 zile 12:00 am

FOTO Accident cu cinci victime! Două mașini s-au ciocnit, apoi una a ajuns într-un gard

Un accident a avut loc, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în localitatea suceveană Ipotești. Cinci persoane au fost rănite după ce două mașini s-au ciocnit, iar una a ajuns în șanț. Accidentul s-a produs după ce un bărbat de 30 de ani din Ucraina, a condus autoturismul marca Mitsubishi Outlander, înmatriculat în Ucraina pe DJ 208A din localitatea Ipotești,  având direcţia de deplasare dinspre municipiul Suceava către localitatea Bosanci.

La un moment dat, în timp ce se deplasa pe un drum în aliniament, a intrat în depășirea autoturismului marca Ford Focus, care se deplasa în fața sa în aceeași direcție de mers, după care a intrat în coliziune cu autoturismul marca Dacia Logan, condus regulamentar din sensul opus de mers de către un șofer de 42 de ani din Ipotești, care efectua virajul la dreapta către poarta locuinței sale. În urma coliziunii cu autoturismul marca Dacia Logan, a fost proiectat în gardul locuinței sale, după care s-a oprit pe acostamentul neconsolidat situat pe partea dreaptă, avand în vedere direcția sa de deplasare.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a ambilor șoferi, precum și a pasagerilor. Aceștia au fost preluați de ambulanță și transportați la Spitalul Județean Suceava pentru îngrijiri medicale.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*