Marti 30 Aprilie 2024, Actualizat acum 120 zile 12:00 am

Un autoturism BMW a fost distrus de un incendiu

Un autoturism BMW a fost distrus de un incendiu, în noaptea de duminică spre luni, în apropierea unei case din comuna suceveană Udești.  Autoturismul BMW X3 a fost parcat în cursul zilei de 13 martie 2022 de către proprietar în faţa locuinţei socrilor lui din satul Luncuşoara, comuna Udeşti şi acesta a fost alarmat în seara zilei de 13 spre 14 martie 2022 de zgomotul produs de explozia cauciucului și atunci a văzut incendiul de la autoturismul personal.

Incendiul a fost lichidat în totalitate de către echipajul din cadrul Detaşamentului de Pompieri Suceava, care s-a prezentat la faţa locului. În urma incendiului a ars compartimentul motor al autoturismului marca BMW X3, capota, aripa stânga, far stânga şi au fost degradate mai multe compomente ale respectivului autoturism ce avea o valoare de circa 7000 euro.

Lucrătorii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Suceava au stabilit mijlocul care putea produce aprinderea ca fiind scurt circuit compartiment motor, cauza fiind efectul termic al curentului electric şi primul material care s-a aprins fiind plasticul de la farul din partea stânga.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*