Marti 30 Aprilie 2024, Actualizat acum 120 zile 12:00 am

VIDEO Nu se aștepta la așa ceva! O tânără paramedic la SMURD a intervenit la un accident rutier. Reacția „victimei” i-a schimbat viața

O tânără din Suceava, care lucrează ca paramedic SMURD, a avut parte de o surpriză de proporții chiar de ziua ei. Aceasta a fost chemată pentru a interveni la un accident rutier, alături de colegii săi, dar când a văzut cine e victima a rămas surprinsă. Iubitul ei a pus totul la cale pentru a o cere în căsătorie într-un mod inedit.

Așa că acesta a așteptat-o cu flori și un superb inel. Cum era de așteptat, tânăra a spus un Da hotărât.

„Pentru Paula, această zi va fi una pe care nu o va uita, niciodată. Nu doar pentru că e ziua ei de naștere, ci și pentru surpriza de care a avut parte, la ieșirea din tura de serviciu. Paula este paramedic SMURD, în cadrul Punctului de Lucru Crucea. Colegii de la Detașamentul Vatra Dornei au chemat-o la sediu pentru a semna câteva documente, pregătindu-i, în secret, surpriza, împreună cu prietenul Paulei. Scenariul presupunea un accident la intrarea în curtea subunității, iar „victima” trebuia s-o ceară de soție pe Paula… Zis și făcut!”, este mesajul ISU Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*