Marti 30 Aprilie 2024, Actualizat acum 120 zile 12:00 am

Focuri de armă pentru prinderea unui șofer care a fugit de poliție. Individul a fost reținut

Un bărbat de 38 de ani, din municipiul Suceava, aflat la volanul unei mașini în care se aflau țigări de contrabandă, a încercat să fugă de poliție.

La data de  20.10.2019, o patrulă din cadrul Poliției Municipiului Suceava a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism care circula pe strada Grigore Alexandru Ghica din municipiul Suceava, însă conducătorul auto nu s-a conformat, motiv pentru care s-a procedat la urmărirea acestuia cu semnalele acustice și luminoase din funcțiune pe traseul municipiul Suceava – comuna Dărmănești, autoturismul fiind oprit pe raza localității Călinești Enache (comuna Dărmănești).

Pentru oprirea acestuia a fost necesară utilizarea armamentului din dotare, fiind executate focuri de armă de avertisment și asupra autoturismului. În apropierea locului în care a fost identificat autoturismul, la ieșirea din satul Călinești Enache, într-o zonă cu vegetație înaltă, a fost identificată cantitatea de 2.380 pachete de țigări de proveniență extracomunitară, în valoare de aproximativ 35.700 lei.

Conducătorul auto a fost identificat în persoana unui bărbat de 38 ani, din municipiul Suceava.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, țigările în valoare de 35.000 de lei și autoturismul fiind indisponibilizate. De asemenea, s-a dispus reținerea conducătorului auto pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de 21.10.2019, să fie prezentat unității de parchet competente cu propunere procedurală.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*