Marti 30 Aprilie 2024, Actualizat acum 120 zile 12:00 am

Femeie dată dispărută! Sunați la 112 dacă ați văzut-o

O femeie de 85 de ani, din satul Putna, comuna Putna, a fost dată dispărută după ce a plecat de acasă pe 24 mai și nimeni nu mai știe de ea.

Floarea Buzan are  înălțime aproximativ 1,50 m, greutate 40 kg, constituție astenică, față ovală, ochi căprui, păr scurt alb/cărunt, prezintă semne particulare pe spate, în partea stângă, respectiv leziuni suferite în urma arderii cu flacără și netratate corespunzător.

Aceasta obișnuiește să parcurgă itinerariul : domiciliu – sat Gura Putnei sau domiciliu – mănăstirea Putna. Obișuia să poarte următoarele obiecte vestimentare de culoare închisă : pantaloni tricotați, fustă material textil, pulover, geacă material textil sau fâș, purta basma. Era încălțată cu papuci de cauciuc până la nivelul greznei.

Ultimele date indică faptul că femeia avea momente în care era confuză, existând posibilitatea ca aceasta să nu poată da detalii cu privire la situația sa sau să comunice datele de identificare.

În cazul în care deţineţi date cu privire la persoana în cauză, vă rugăm să apelaţi Poliţia prin 112 sau să vă adresaţi celei mai apropiate unităţi de poliţie.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*