Marti 30 Aprilie 2024, Actualizat acum 120 zile 12:00 am

Adolescent de 16 ani prins în timp ce fura din locuința unei bătrâne. Poliția l-a găsit în casă

Un adolescent de 16 ani, din comuna Dărmănești, a fost prins de polițiști în timp ce se afla la furat în casa unei bătrâne. Firma de pază a anunțat polițiștii după ce la locuința femeii de 71 de ani, din municipiul Suceava, s-a declanșat alarma. Femeia le-a dat polițiștilor din Dărmănești cheia și au intrat în interior, unde l-au găsit pe Valentin C., care intrase prin spargerea unui geam.

Oamenii legii l-au imobilizat, apoi au observat că în camere erau rume de răvășire. Adolescentul s-a ales cu dosar penal pentru furt calificat.

Polițiștii au constatat că acesta este autorul a altor furturi din Dărmănești.  În noaptea de 28 spre 29.04.2018 persoane necunoscute au sustras din faţa locuinţei unui bărbat de 49 ani, din localitatea Dărmăneşti, autoturismul marca Volkswagen Golf. Autoturismul  a fost găsit, iar la volan a fost identificat adolescentul de 16 ani.

Tot el a furat o autoutilitară de la o societate din Dărmănești și a produs un accident cu ea, valoarea prejudiciului rezultat din avarierea autoutilitarei fiind estimat de persoana vătămată la suma de 3000 lei.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore. El va fi expertizat din punct de vedere medico-legal, în vederea stabilirii discernământului în momentul comiterii faptelor.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*