Marti 30 Aprilie 2024, Actualizat acum 120 zile 12:00 am

Un tânăr din Milișăuți a vrut să-și impresioneze iubita de 16 ani și a lăsat-o să-i conducă mașina. Ce s-a întâmplat când i-a oprit poliția

Un tânăr de 22 de ani, din Milișăuți, a vrut să-și impresioneze iubita de 16 ani, tot din Milișăuți, și a lăsat-o, în noaptea de vineri spre sâmbătă, să-i conducă mașina. Au avut ghinion. Pe un drum comunal din Satu Mare, autoturismul înmatriculat în străinătate a fost oprit de poliție.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, minora nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto, iar autoturismul ce aparține tânărului, nu are asigurare obligatorie sau carte verde, motiv pentru care, s-a dispus măsura sancționării conform Legii nr.132/2017, reținându-se totodată certificatul și plăcuțele de înmatriculare.
like facebook, suceava, news, stiri
„În cauză s-a întocmit dosar penal, minora de 16 ani fiind cercetată sub aspectul comiterii infracțiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere” și „fals privind identitatea”, iar tânărul de 22 de ani sub aspectul comiterii infracțiunii de ”încredințarea unui vehicul pentru a fi condus pe drumurile publice unei persoane despre care știa că nu posedă permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural”, se arată într-un comunicat al Poliției.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*