Marti 30 Aprilie 2024, Actualizat acum 120 zile 12:00 am

Flutur: Voi încuraja și sprijini Vatra Dornei și Cacica să depună proiecte pentru a deveni destinații de excelentă în domeniul balnear

Președintele CJ Gheorghe Flutur a semnat, vineri, Declarația de la Bruxelles, iar potrivit acestuia, odată cu semnarea acestui document Suceava este membru cu like facebook, suceava, news, stiridrepturi depline al Rețelei EDEN.

Intrarea în Rețeaua EDEN înseamnă o serie avantaje importante pentru județul Suceava în dezvoltarea turismului, sub brandul Bucovina, susține șeful CJ.

In acest an va fi inițiat un nou concurs de proiecte în care vor fi eligibile destinații cu obiective cu caracter de unicitate – mănăstiri, cetăți, tradiții, arhitectură.

„Noi, Suceava și Bucovina, avem un culoar favorabil, prin obiectivele unice – bisericile pictate, monumente UNESCO, existența pelerinajului spre obiective turistice, posibilitatea valorificării zestrei etniilor, a meseriilor vechi, în domenii ca exploatarea sării, lemnului sau minereurilor. Sunt exact domenii în care noi am și făcut investiții importante pentru reabilitare și pentru promovare. Sunt atuurile noastre, foarte importante, pe care vrem să le valorificăm. Turismul poate contribui la dezvoltarea comunităților locale. Tema competiției în anul 2019 va fi turismul balnear. Voi încuraja și sprijini Vatra Dornei și Cacica să depună proiecte pentru a deveni destinații de excelentă în domeniu”, a spus Flutur.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Flutur: Voi încuraja și sprijini Vatra Dornei și Cacica să depună proiecte pentru a deveni destinații de excelentă în domeniul balnear | Moldova24

Lăsați un comentariu

*