Marti 30 Aprilie 2024, Actualizat acum 120 zile 12:00 am

Tamponare în municipiul Suceava din cauza unui șofer băut

Un șofer de 33 de ani, din municipiul Suceava, a urcat băut la volan și a produs un accident pe strada Avântului din municipiul reședință de județ.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean Suceava, la data de 22 decembrie, ora 00.05, I.P.J. Suceava a fost sesizat prin „S.N.U.A.U, 112” despre faptul că, pe strada Avântului, din municipiul Suceava s-a produs o tamponare, iar conducătorul auto vinovat pare sub influența alcoolului.
Polițiștii deplasați operativ la fața locului au identificat un autoturism înmatriculat în străinătate și pe conducătorul auto vinovat de producerea tamponării, un localnic de 33 de ani.

Întrucât emana halenă alcoolică, polițiștii i-au solicitat conducătorului auto să se supună testului cu aparatul etilotest, însă acesta a refuzat, după care, la spital, a refuzat și recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „refuzul sau sustragerea conducătorului unui vehicul de a se supune prelevării de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, ce va fi soluționat procedural, se precizează în comunicat.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*