Marti 30 Aprilie 2024, Actualizat acum 120 zile 12:00 am

Polițistul Ciprian Șfichi face kinetoterapie. „S-a restrâns numărul de vizitatori întrucât devenea foarte agitat”

Polițistul atacat cu o sabie la perchezițiile de la Rădăuți, Dan Ciprian Șfichi, face kinetoterapie pentru a-și putea mișca și partea stângă a corpului. A avut deja prima ședință și semnele sunt pozitive.

Starea colegului de la SAS Suceava e din ce in ce mai buna. A fost angajat un domn doctor kinetoterapeut din Iasi pentru a-l determina sa miste si partea stanga. Aseara a avut loc prima sedinta si semnele sunt pozitive dar in continuare trebuie sa fim rezervati in declaratii”, a precizat un coleg al polițistului SAS.

Potrivit acestuia, s-a restrâns numărul de vizitatori întrucât devenea foarte agitat și din această cauză au acces, în special, membrii familiei.

Totul s-a petrecut, marți dimineață, în timpul unor percheziții la Rădăuți, când unul dintre suspecți de trafic de droguri nu a deschis ușa, iar mascații au intrat cu forța, spărgând-o. În acel moment, Șfichi, fiind primul care a intrat, a fost atacat cu sabia.

Polițistul lucrează de 12 ani în poliție. De altfel și tatăl său a fost polițist, iar fratele său este de asemenea polițist. El este căsătorit și are două fetițe.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Polițistul Ciprian Șfichi face kinetoterapie. „S-a restrâns numărul de vizitatori întrucât devenea foarte agitat” | Moldova24

Lăsați un comentariu

*