Marti 30 Aprilie 2024, Actualizat acum 120 zile 12:00 am

5.000 de cadouri pentru copii vor fi împărțite de Primăria Suceava la bradul de pe esplanada Casei de Cultură. Vezi când!

Un număr de 5.000 de cadouri pentru copii vor fi puse la dispoziție de Primăria Suceava pentru a fi împărțite de Moș Crăciun la bradul de pe esplanada Casei de Cultură Suceava.

Darurile vor fi împărțite pe 13 decembrie, de la ora 17.00. Numărul de cadouri este același ca și în anii precedenți.

Darurile vor fi împărțite într-o atmosferă de-a dreptul feerică întrucât mai multe perdele luminoase, Moș Crăciun, cuburi, fulgi, îngerași, sanie trasă de reni, dar și candelabre iluminează în municipiul Suceava.

Senzație face și cupola luminoasă din centrul Sucevei. Aceasta are un stâlp central de 15m și  8 stâlpi de 6m, care formează cupola (cu un diametru de 40m), pe care  sunt montați 4000 de metri liniari de șir luminos, pentru care municipalitatea a plătit 260.000 de lei.

Luminile de sărbătoare au fost aprinse, în municipiul Suceava, marți, 28 noiembrie, cu ocazia precentenarului Marii Uniri.

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. 5.000 de cadouri pentru copii vor fi împărțite de Primăria Suceava la bradul de pe esplanada Casei de Cultură. Vezi când! | Moldova24

Lăsați un comentariu

*