Marti 30 Aprilie 2024, Actualizat acum 120 zile 12:00 am

Fata cea mare a afaceristului ucis din Fălticeni își apără sora. Mesaj emoționant

Andra, fiica cea mare a afaceristului din Fălticeni ucis de fata cea mică, a vorbit pentru prima dată despre drama familiei ei. Tânăra a scris un mesaj public adresat tatălui şi surorii sale mai mici, scrie Cancan.ro.

Andra, fiica cea mare a afaceristului din Fălticeni ucis de fata cea mică, a postat pe pagina personală de Facebook un mesaj prin intermediul căruia le mulţumeşte oamenilor care i-au transmis gândurile lor de susţinere în momentele grele prin care a trecut după aflarea veştii morţii tatălui ei.

Tânăra a mărturisit că a suferit cumplit să citească în presă despre crima comisă de sora ei de 17 ani şi i-a cerut tatălui ei mort să-i fie alături şi să-i dea putere să meargă mai departe.

”Nici nu stiu cum sa incep …. De obicei nu imi scriu gandurile/ideile/trairile pe retelele de socializare dar acum cred ca este momentul oportun sa multumesc si/sau sa explic unele nelamuriri.
In primul rand vreau sa multumesc tuturor oamenilor care mi-au transmis un gand bun , multumesc. De altfel a fost si cea de a 2 a categorie care erau destul de neinformati sau au citit ceva articole foarte dubioase si au inteles ca eu sau surioara mea am fi criminalele…. stiti ce ? Va multumesc si voua, atat ati stiut. Multa durere in suflet am simtit atunci cand citeam cele mai stupide lucruri despre mine ori surioara mea. A fost si acea categorie de oameni care bineinteles mi-au scris cu nonsalanta cele mai veninoase cuvinte adresate tatei… stiti ce? Va multumesc si voua . Chinul meu nu s-a oprit aici , dar am sa dau dovada de maturitate si am sa ma comport ca atare . Tată multumesc pentru tot . Multumesc pentru educatia si iubirea ce mi-ai oferit-o. De aici preiau eu fraul. Nu am sa te dezamagesc, te rog doar sa-mi trimiti cate o mangaiere din cer atunci cand vorbele grele imi deschid din nou rana”,
 a scris Andra, fiica cea mare a afaceristului din Fălticeni ucis de fata lui de 17 ani.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Fata cea mare a afaceristului ucis din Fălticeni își apără sora. Mesaj emoționant | Moldova24

Lăsați un comentariu

*