Marti 30 Aprilie 2024, Actualizat acum 120 zile 12:00 am

Polițiștii le-au pus gând rău evazioniștilor. Au împărțit amenzi de peste 87.000 de lei

Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Suceava, în cooperare cu Poliția municipiului Suceava, Serviciul Județean de Poliție Transporturi şi lucrători din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Suceava, a organizat, miercuri, o acţiune pe raza municipiilor Suceava, Fălticeni și Rădăuți, pe linia prevenirii și combaterii evaziunii fiscale și a comerțului licit.

La acţiune au participat peste 30 de poliţişti, fiind verificate 52 de societăți comerciale, persoane fizice, întreprinderi individuale/familiale.

În cadrul acţiunilor, poliţiştii au aplicat 43 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 87.400 lei.
Totodată, au fost confiscate bunuri în valoare de peste 12.000 lei, constând în ţigări, bunuri industriale, articole de îmbrăcăminte, etc.

„Astfel de acţiuni vor continua şi în perioada următoare, legalitatea actelor de comerţ fiind un obiectiv prioritar al poliţiştilor, mai ales în condiţiile în care se preconizează o intensificare a activităţilor comerciale generată de apropierea sărbătorilor specifice lunii decembrie”, precizează purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, cms. Ionuț Epureanu.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Polițiștii le-au pus gând rău evazioniștilor. Au împărțit amenzi de peste 87.000 de lei | Moldova24

Lăsați un comentariu

*