Marti 30 Aprilie 2024, Actualizat acum 120 zile 12:00 am

FOTO Ședință de „Consiliu Local” cu copii, la Primăria Rădăuți

Un număr de 60 de elevi rădăuțeni din ciclul de învățământ primar, de la Școala Gimnazială Regina Elisabeta din Rădăuți, au vizitat, miercuri, 25 octombrie, sediul primăriei municipiului Rădăuți.

Entuziași și curioști, elevii au vizitat compartimentele de specialitate din cadrul administrației locale, iar la final au avut ocazia să simuleze participarea la o ședință de consiliul local, în sala de ședințe.

Rând pe rând, fiecare elev s-a pus în rolul unui consilier local, rolul unui primar sau secretar, vorbind la microfon, aplicând regulile de desfășurare ale unei ședințe de consiliu local, dar au expus și diverse propuneri de proiecte.

Cele două clase de elevi sunt coordonate de către doamna profesor învățător primar, Cîrdei Mihaela și doamna profesor învățător primar, Zelinschi Camelia.

Indiferent că și-au dorit „să nu se mai închidă animalele la zoo”, „copiii săraci să aibă mai multe jucării”, „să nu se taie copacii” sau „ ca cetățenii să nu mai polueze lacurile”, elevii s-au arătat încântați de inițiativă și și-au manifestat dorința de a se reîntoarce la sediul primăriei și cu ocazia altor evenimente.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. FOTO Ședință de „Consiliu Local” cu copii, la Primăria Rădăuți | Moldova24

Lăsați un comentariu

*