Marti 30 Aprilie 2024, Actualizat acum 120 zile 12:00 am

Încă un sucevean, în Cartea valorilor bucovinene

Încă un sucevean a ajuns în Cartea Valorilor bucovinene. Este vorba despre inginerul și caricaturistul Mihai Pînzaru-PIM, care a primit, sâmbătă, diploma de excelenţă pentru întreaga activitate, din partea prefectului județului Suceava, Constantin Harasim.

El a proiectat reţelele de alimentare şi cele de canalizare din cartierul „George Enescu”, contribuind la dezvoltarea staţiilor de alimentare cu apă sau de epurare de la Baia, Fălticeni şi Siret, dar şi la documentaţiile de sistematizare a unor localităţi şi cele de regularizare de râuri.

„Această diplomă de excelenţă împlineşte o etapă a mea şi a prietenilor mei, pentru că toţi ne desfăşurăm într-un context. Acest context pentru mine, la ora actuală, este judeţul Suceava, Bucovina, unde există o potenţialitate evidentă pentru derularea multor idei. Acum avem deschise multe căi, putem pleca oriunde, putem primi pe oricine de oriunde, însă problema este să fim noi înşine, pentru că Bucovina are oameni buni pe care poate să se bazeze în orice moment”, a spus Mihai Pînzaru-PIM.

În 2004, Mihai Pînzaru- PIM a devenit Cetăţean de onoare al municipiului Suceava.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Încă un sucevean, în Cartea valorilor bucovinene | Moldova24

Lăsați un comentariu

*