Sâmbătă 28 Septembrie 2024, Actualizat acum 271 zile 12:00 am

Accident produs de un bărbat beat criță și fără permis

accident1-300x225Miercuri după-amiază, în timp ce conducea autoutilitara pe Bulevardul 2 Grăniceri din municipiul Fălticeni, un localnic de 30 de ani nu a păstrat o distanță regulamentară față de autoturismul condus de un bărbat de 60 de ani din orașul Gura Humorului, oprit pentru a acorda prioritate de trecere unui pieton angajat în traversarea străzii, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului, autoturismul care circula regulamentar a fost proiectat către înainte și a accidentat ușor pe femeia de 39 de ani din localitate, aflată în traversarea străzii.
like-facebook
Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru bărbatul de 60 de ani și de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat, pentru bărbatul de 30 de ani, care ulterior, la spital, a refuzat prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul de 30 de ani figurează cu permisul de conducere suspendat pentru perioada 06.06.2016 – 03.09.2016. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural”, potrivit IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*