Marti 30 Aprilie 2024, Actualizat acum 120 zile 12:00 am

Directorul general al Regiei Pădurilor: Direcția Silvică de la Suceava este cea mai bună la nivel național

director regia padurilor (4)Directorul general Regiei Naționale a Pădurilor, Adam Crăciunescu, a declarat, joi, că Direcția Silvică Suceava este una dintre cele mai bune direcții din țară.

El a spus că DS Suceava ocupă locul I din toate punctele de vedere. Afirmațiile au fost făcute după ce conducerea RNP a avut la Suceava o întâlnire cu șefii Audit și șefii Control Financiar Intern din cadrul regiei.

like-facebook„În cadrul întâlnirii am identificat câteva probleme și am stabilit strategia pentru 2016 privind controlul managerial intern al regiei. Direcția Silvică de la Suceava este cea mai bună la nivel național, fiind pe locul I din toate punctele de vedere. Am constatat că atât pe Control Audit cât și CFI nu au fost găsit deficiențe. DS lucrează foarte bine, comparativ cu alte locuri din țară și mai ales cu direcțiile care sunt mai mari”, a spus directorul general, care s-a aflat printre pasagerii primei cursei Tarom Suceava-București după finalizarea lucrărilor de modernizare a Aeroportului Ștefan cel Mare Salcea-Suceava.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*