Vineri 18 Octombrie 2024, Actualizat acum 291 zile 12:00 am

Prefectul Constantin Harasim, despre situaţia de la Rădăuţi: Activităţile sunt gestionate bine aici

constantin harasim prefectPrefectul județului Suceava, Constantin Harasim, a declarat, luni, că  activitatea la Primăria Rădăuți se desfășoară în condiții normale și nu sunt probleme deosebite. El a făcut această afirmație după ce a avut, luni după-amiază,  o întâlnire cu ofițerul de stare civilă și șefii serviciilor din cadrul Primăriei.
like-facebook„Am discutat cu șefii serviciilor și cu Ofițerul de stare Civilă. Nu sunt probleme în ce privește emiterea actelor de căsătorie, deces sau naștere. Față de acum două săptămâni situația nu s-a schimbat.   Activitățile sunt gestionate destul de bine aici, însă trebuie să avem o conducere a Primăriei aici și acest lucru trebuie făcut în condițiile legii. Mă voi adresa mâine dimineață (n.r. marţi) Ministerului Afacerilor Interne pentru a le face cunoscut faptul că încetează perioada de atribuții și a persoanei delegate pentru funcția de secretar. Am să rog să îmi comunice ce măsuri voi lua în această situație și ce se poate face până la constituirea noului Consiliul Local”, ne-a declarat Harasim.
Existau voci care  spuneau că lui Aurel Olărean, primarul ales  în 202, i s-ar fi sugerat demisia din funcție. După ce acesta a fost arestat, a fost suspendat din funcție. Nu trebuie omis nici faptul că luni, pe site-ul ANFP a fost anunțat în mod oficial scoaterea la concurs a postului de secretar al Primăriei Rădăuți. Consursul, așa cum anunțasem acum mai bine de o săptămână, va avea loc pe 29 mai, la sediul ANAF.

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*