Vineri 18 Octombrie 2024, Actualizat acum 291 zile 12:00 am

Vezi cine va fi noul director al Direcţiei de Asistenţă Socială Suceava!

dgaspc suceava (1)Noul director al Direcției  Generale de  Asistență Socială și Protecție a Copilului  Suceava va fi Doina Cristina Cojocaru, care ocupă în prezent  funcția de șef Birou Achiziții Publice și Contractare din cadrul aceleiași instituții. Proiectul de hotărâre prin care aceasta va fi numită director va avea loc în data de 30 aprilie și va fi supus deliberativului județean.

like-facebookTot în aceeași zi, va fi supus aprobării proiectul de hotărâre prin care lui  Dan Ionuț Adomniței i se încetează mandatul ca director la   Direcția  Generală  de  Asistență Socială și Protecție a Copilului  Suceava  după ce acesta a câștigat concursul pentru funcția de administrator al Consiliului Județean.

El urmează să fie instalat în funcție începând cu 1 mai, printr-o dispoziție a președintelui Consiliului Județean, Cătălin Nechifor. Dan Ionuț  Adomniţei a obţinut  97,33 la acest concurs, având un singur contracandidat, pe Sorin-Mihail Rîznic. Postul de administrator public al judeţului Suceava rămăsese vacant, din 1 martie, în urma demisiei Lăcrămioarei Loghin, aceasta din urmă  fiind apoi angajată pe post de consilier al lui Nechifor .


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*