Luni 30 Septembrie 2024, Actualizat acum 273 zile 12:00 am

Cu permisul anulat, s-a urcat la volanul unei maşini de lux şi a gonit cu poliţiştii pe urmele lui. Vezi ce a urmat!

urmarireO urmărire ca-n filme a avut loc, joi, la Vicovu de Sus. Un tânăr de 24 de ani din comuna Straja i-a pus pe drumuri pe oamenii legii după ce a refuzat să oprească la semnalul lor, în timp ce se afla într-un autoturism înmatriculat în Marea Britanie şi circula dinspre Brodina spre Vicovu de Sus.

like-facebookÎn urmărirea autoturismului au plecat mai multe autospeciale de poliție și poliție de frontieră, ocazie cu care, conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a intrat în șanțul de pe marginea drumului după care a fugit spre o zonă împădurită din apropiere.  În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au stabilit faptul că tânărul figurează cu permisul de conducere „Anulat”. Ulterior, la scurt timp, la locul producerii evenimentului s-a prezentat fratele tânărului, un bărbat de 29 de ani din comuna Straja, care a precizat faptul că el a condus autoturismul, contrar probatoriului administrat de polițiști.

În cauză a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți care a dispus cercetarea  fratele tânărului sub aspectul săvârșirii infracțiunii de mărturie mincinoasă și reținerea acestuia pentru o perioadă de 24 ore, fiind introdus în arestul I.P.J. Suceava. Autoturismul în valoare de aproximativ 10.000 euro a fost indisponibilizat la sediul de poliție. Cercetările continuă față de cei doi în vederea stabilirii întregii activități infracționale și tragerii la răspundere penală a acestora”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Suceava.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*